Ancron Rådgivning och United Bankers startar samarbete inom kapitalförvaltning

Ancron Rådgivning AB har per den 22 augusti 2017 startat ett samarbete med det finska börsnoterade United Bankers Oyj gällande diskretionära förvaltningsmandat.

– Vi ser fram emot detta samarbete med United Bankers som vi anser vara en av de ledande kapitalförvaltarna i Norden med specialisering på realtillgångar. Detta passar bra ihop med vår egen förvaltningsstrategi som fokuseras på bland annat fastighetsinvestering. Våra kunder kommer få god nytta av United Bankers kompetens, sammanfattar Fredrik Stockhus, Ancron Rådgivning.

– Samarbetet med Ancron är en utmärkt möjlighet att bredda vår kundbas för kapitalförvaltningstjänster i Sverige. Jag tror att vår unika kompetens inom realtillgångar, goda förvaltningsresultat för realtillgångsfonder inom skog, infrastruktur och fastigheter (REITs) samt vår långa erfarenhet av kapitalförvaltning kommer att attrahera många nya kunder, säger Nils Schalin, UB Asset Management filial.

Ancron är ett partnerägt finansbolag som sätter den personliga rådgivningen i centrum,  www.ancron.se

Untied Bankers är ett finskt bolag noterat på First North i Helsingfors, Finland. Företaget har funnits i 30 år och är verksam inom kapitalförvaltning, fondförvaltning, mäkleri och företagsrådgivning. www.unitedbankers.se

 

Kontaktpersoner

Ancron Rådgivning AB , Fredrik Stockhus,Partner,  fredrik.stockhus@ancron.se

Tel. 08-595 007 11

 

United Bankers, Nils Schalin, CEO UB Asset Management filial, nils.schalin@unitedbankers.com

Tel. 08 – 124 560 20